Novi kanali u programskim shemama

Telemach Vas sa zadovoljstvom obavještava da će od utorka, 16. februara 2016. godine., ponuda kanala biti bogatija za četiri nova kanala LAUDATO TV, TVTK ,TV HIT i NAŠATV.

LAUDATO TV novi vjerski kanal, čiji program pridonosi osnaživanju duhovnih, moralnih i porodičnih vrijednosti roditelja, djece i mladih. Usmjeren je prema svim ljudima dobre volje koji imaju pozitivan stav prema životu. Djelovanje Laudato TV-a želi biti u službi istinitoga, lijepoga i dobroga, jer od tih općeljudskih vrijednosti svi ljudi imaju koristi. U vlastitoj produkciji Laudato TV nudit će vjerski emisije “Razlog nade”, “Minute za tebe”, “Katolički kalendar”, “Zajedno u mladosti” i “Božanstvena komedija”. Tu su i emisije “Papa s nama”, “Prosudba”, informativne vijesti “Izdvojeno”, “Dudo i prijatelji. Televizija će emitirati i animirane, sinhronizovane vjerske crtane filmove. Kanal možete pratiti u D3 digitalnoj ponudi u okviru Start paketa, na poziciji 86.

TVTK Radio-televizija Tuzlanskog kantona danas proizvodi i emituje raznovrstan cjelodnevni radijski i televizijski program. Najkvalitetniji: filmski, serijski, sportski, zabavni, dokumentarni i dječiji program strane produkcije, te jedinstven: informativni, dokumentarni, obrazovni, zabavni, revijalni, sportski, vjerski i dječiji program vlastite produkcije. Svakodnevnim prisustvom na terenu u svim dijelovima Tuzlanskog kantona, Podrinja i Posavine, novinari i snimatelji Radio-televizije Tuzlanskog kantona došli su u svako mjesto: grad, selo, ulicu. Kanal možete pratiti u D3 digitalnoj ponudi u okviru Start paketa, na poziciji 67.

TV HIT sa sjedištem u Brčkom, sa emitovanjem je počela 1999. godine i emituje sadržaj infromativnog i zabavnog sadržaja. TV HIT je televizija koja ima za cilj unapređivanje medijske kulture, podsticanje kreativnog poslovnog ambijenta u Distriktu Brčko i okruženju a samim tim i kvalitetnije i brže informisanje građana. Širok spektar informativnih, društveno-političkih, kulturno-zabavnih kao i muzičkih sadržaja čini ovu televiziju liderom u svom okruženju. Kanal možete pratiti u D3 digitalnoj ponudi u okviru Start paketa, na poziciji 68.

Novi kanal NAŠA TVmožete pratiti u D3 digitalnoj ponudi u okviru Start paketa, na poziciji 77, dok korisnici sa područja Mostara i udružene kompanije Velnet navdeni kanal mogu pratiti na poziciji 12.

IZMJENE U ANALOGNOJ PROGRAMSKOJ SHEMI Izmjene u analognoj programskoj shemi odnose se na područje Mostara i područje djelovanja nekadašnje kompanije Velnet.

Kanal NAŠA TV predstavljat će sastavni dio analogne programske sheme za navedena područja i to na poziciji S10.

Uživajte uz Telemach! 

*Na zahtjev velikoga broja korisnika, koji su kao prijedlog novoga kanala naveli LAUDATO TV,  kanal je uvršten u DIGITALNU programsku shemu. Sve ovo dokazuje da Telemach osluškuje i uvažava prijedloge svojih korisnika. Zahtjev za ubacivanje navedenog kanala u Telemach programsku shemu je pristigao na naš mail novikanali@telemach.co.ba koji je formiran za prijedloge korisnika na uvođenje novih kanala.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije.

POZOVITE NAS

Pozovite naš korisnički centar na broj 1360

POSJETITE NAS

Dobro došli u naše poslovnice.

UKLJUČITE SE

Pratite nas na mrežama: Facebook, Twitter, YouTube i LinkedIn

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mail na info@telemach.co.ba