Telemach telekomunikacijski partner Diplomatskog bazara

U subotu 3. decembra, u dvorani Mirza Delibašić KSC Skenderija u Sarajevu, od 11 do 16 h bit će održan Diplomatski zimski bazar.

Ovom projektu je telekomunikacijski partner kompanija Telemach koja je isti podržala u saradnji sa globalnim investicijskim fondom KKR.

Telemach će 3. decembra svim posjetiocima ovog najvećeg humanitarnog događaja godine, kojeg organiziraju članovi diplomatske zajednice na službi u Sarajevu, osigurati besplatan WIFI.

Ove godine sredstva prikupljena realizacijom Bazara otići će Centru za dnevni boravak djece sa posebnim potrebama Christine Witcutt, koji se nalazi u okviru škole Vladimir Nazor u Sarajevu, Udruženju Down Sy i Mi iz Banja Luke koje podržava djecu sa Downovim sindromom i njihove porodice, Franjevačkom međunarodnom studentskom centru BIH koji pruža stipendije i smještaj za studente iz cijele BiH, te Projektu učvršćivanja porodica, koji u saradnji sa internacionalnim SOS Dječijim selima, poboljšava uslove života rizičnih porodica u Srebrenici i okolnim ruralnim područjima.

Inače, u organizaciji ovogodišnjeg Diplomatskog zimskog bazara učestvuje blizu 40 ambasada i međunarodnih organizacija.

Ulaznice za bazar koštaju 5 KM i moći će se kupiti na dan održavanja Bazara, 3. decembra od 10 sati, na ulazu u dvoranu Mirza Delibašić.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije.

POZOVITE NAS

Pozovite naš korisnički centar na broj 1360

POSJETITE NAS

Dobro došli u naše poslovnice.

UKLJUČITE SE

Pratite nas na mrežama: Facebook, Twitter, YouTube i LinkedIn

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mail na info@telemach.co.ba