Telemach telekomunikacijski partner muzičkog projekta „I djeca znaju pjevati“

Kompanija Telemach telekomunikacijski je partner muzičkog projekta „I djeca znaju pjevati“ za koji je, od ponedjeljka 12.12.2016. godine, otvoreno televoting glasanje na broj 096 331 000, putem kojeg će se, od 25 finalista izabranih na audicijama u Mostaru, Sarajevu, Bihaću, Tuzli, Donjem Vakufu, Zenici, Banja Luci i Bijeljini, izabrati pobjednik. Finalno takmičenje i proglašenje pobjednika koji putuje u Disneyland zakazano je u Skenderiji 18.12. tekuće godine, s početkom u 20:15 sati i uz direktan prijenos na BHRTV.

Jasmin Mangafić, organizator muzičkog projekta „I djeca znaju pjevati“ navodi kako u Skenderiju na veliko finale organizovano dolaze autobusi podrške iz skoro svih gradova BiH.

„Sarajevo, ali i regija će 18.12.2016. godine, održavanjem manifestacije „I djeca znaju pjevati“ dobiti jedinstven muzički spektakl koji će biti tradicionalan događaj, a talentovani mališani kojih BiH ima zaista mnogo, dobit će  priliku da širem auditoriju pokažu svoj raskošan talenat i započnu svoju muzičku karijeru na pravi način“ – istakao je Mangafić, organizator projekta „I djeca znaju pjevati“.

„Prepoznali smo značaj muzičkog projekta „I djeca znaju pjevati“ i  odlučili smo isti i podržati. Telemach će svih 25 finalista nagraditi poklonima, a zajedno sa organizatorima proglasit ćemo i pobjednika 18.12. 2016. godine, nakon što objavimo rezultate glasanja“ - kazao je Kenan Đonko, CMO Telemach kompanije.

Finalisti novogodišnjeg koncerta „I djeca znaju pjevati“ su: Adi Vatrić, Ema Oputar, Ana Maria Vasiljević, Manuela Ševo, Lejla Mlivo, Faris Parić, Ajdin Vranešić, Miloš Samardžić, Jana Mrdić, Ibor Vantić-Tanjić, Aida Bostan, Hana Bužimkić, Kanita Ćejvan, Katarina Jeftić, Nejra Brka, Amila Memić, Sara Vojić, Medina Mešić, Jovana Šobot, Iman Midžić, Uma Šabanović, Merjem Bašimamović, Elena Pavlović, Vedin Mustafić i Nejra Hamzić. Broj za televoting je 096 331 000 + numeracija finaliste, a glasanje će biti otvoreno do 22:15 sati, 18.12. tekuće godine, kada će biti objavljeni rezultati glasanja.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije.

POZOVITE NAS

Pozovite naš korisnički centar na broj 1360

POSJETITE NAS

Dobro došli u naše poslovnice.

UKLJUČITE SE

Pratite nas na mrežama: Facebook, Twitter, YouTube i LinkedIn

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mail na info@telemach.co.ba