Kolači, ali i filmovi – kratki vodič za savršeno praznično raspoloženje

Ako želiš da stvoriš nezaboravnu prazničnu atmosferu, da pobjegneš od ludila kupovine i poklanjanja, da pronađeš zanimaciju koja nema veze s hranom - provedi savršene praznike uz božićne filmove naPickboxu.

Ako želiš da pretjeraš sa količinom prazničnog duha, preskoči Bena Hura ili neki drugi biblijski film koji će te baciti u depresiju i pogledaj sva tri nastavka Djeda Mraza.

Ako želiš da se rastopiš od miline, prava stvar za tebe su kučići koji su toliko slatki i super da će ti povratiti izgubljenu vjeru u Božić - u filmu koji se zove Drugari spašavaju Božić.

Ako si tinejrdžer ili pak imaš tinejdžera u kući, najbolje bi bilo da pogledaš film Božić kod kuće jer ćeš napokon shvatiti, ili to već vjerovatno znaš, da poenta Božića nije u skupim poklonima, nego u zajedništvu.

Praznične priče koje bi mogle da te obore s nogu ako odlučiš da se predoziraš filmovima i svime što ima veze s božićnim duhom još su Božićna priča, Mapetova božićna priča i Magični Božić.

Ako se nakon svega toga još nisi zasitio, tu je i jedan genijalan božićni specijal uz koji ćeš se smijati dugo u noć. Jer ponekad nije stvar u tome da imaš savršen Božić, nego da ti bude zabavno kao Troterovima. #mućkezauvijek

Telemach i Pickbox ti žele sretan Božić i veselu Novu godinu uz filmove, serije i kolače!

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije.

POZOVITE NAS

Pozovite naš korisnički centar na broj 1360

POSJETITE NAS

Dobro došli u naše poslovnice.

UKLJUČITE SE

Pratite nas na mrežama: Facebook, Twitter, YouTube i LinkedIn

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mail na info@telemach.co.ba