Nashville - najuzbudljivija sezona ove muzičke serije dosad!

Dolazi uzbudljiva serija o rivalstvu countrypjevačica

Pickbox od januara ekskluzivno prikazuje petu sezonu serije Nashvillea, za manje od 24 sata nakon epizoda koje će na svojim malim ekranima pratiti američka publika.

U Nashvilleu, glavnom gradu country muzike, muzičari i tekstopisci u samom su srcu vrtloga vlastitih ambicija. Smještena usred rastuće muzičke industrije Nashvillea, serija prati country ikonu Raynu Jaymes, novu pop-starletu Juliette Barnes i cijelu zajednicu raznih muzuičara, tekstopisaca i ostalih igrača u toj ludoj, ali jako unosnoj industriji.

U glavnim ulogama ove serije nalaze se  Connie Britton  koja glumi Raynu Jaymes iHayden Panettiere koja portretira Juliette Barnes, dok se u ostalim ulogama pojavljuju Clare Bowen, Chris Carmack, Charles Esten, Jonathan Jackson, Sam Palladio, Maisy Stella i Lennon Stella. Peta sezona Nashvillea donosi i glumački angažman Josepha David-Jonesa, Rhiannon Giddens, Jen Richards i Camerona Scogginsa.

Nashville je lansiran 2012. godine kada je seriju pred malim ekranima očekivalo čak 8,93 miliona američkih gledalaca, da bi je u maju 2015. godine odlučili otkazati. No s obzirom na kritičnu masu koju su vjerni obožavatelji ove serije stvorili, nastavilo se sa snimanjem pete sezone.

Ako se još uvijek niste navukli na ovu zanimljivu muzičku seriju, naPickboxubacite oko na prvu, drugu, treću i četvrtu sezonu kako biste se uveli u priču.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije.

POZOVITE NAS

Pozovite naš korisnički centar na broj 1360

POSJETITE NAS

Dobro došli u naše poslovnice.

UKLJUČITE SE

Pratite nas na mrežama: Facebook, Twitter, YouTube i LinkedIn

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mail na info@telemach.co.ba