PREMIJERA SERIJE "MALE LAŽI" I OTVOREN HBO3 TOKOM CIJELOG VIKENDA

Home Box Office, vodeća premium televizijska mreža s ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru prve epizode nove serije "Male laži", nastale u HBO produkciji, koja će biti emitovana na HBO 3 kanalu u ponedjeljak 20.2. u 21:00h.

Dodatno iznenađenje za sve gledaoce D3 i MMDS digitalne televizije je da će tokom cijelog vikenda moći da uživaju u programu HBO3 kanala, koji će biti otvoren 18,19. i 20. februara.

Serija "Male laži" je crnohumorna drama koja plete priču o ubistvu i zlobi, istražujući društveni mit savršenstva i kontradiktornosti između idealizovane fasade braka, seksa, roditeljstva i prijateljstva.

Ispričana sa stanovišta tri majke, serija gradi sliku grada progonjenog glasinama, razdvojenog na bogate i siromašne u kojoj na vidjelo izlaze sukobi, tajne i izdaje koje kompromituju odnose između muževa i žena, roditelja i djece, prijatelja i komšija. U mirnom primorskom gradu Monterey, u Californiji, ništa nije kao što se čini. Brižne mame, uspješni muževi, preslatka djeca, predivne kuće... Kakve su sve laži spremni da izgovore kako se njihov savršeni svijet ne bi raspao?

"Male laži", mini-serija od sedam epizoda govori o tri majke iz sjeverne Californije, čiji se naizgled savršeni životi raspadaju do tačke ubistva počinjenom na dobrotvornoj priredbi u osnovnoj školi. Iako i žrtva i počinilac u početku ostaju misterija, djeluje kao da je ubistvo posljedica rivaliteta i tajni koje okružuju tri majke: mamu domaćicu Madeline Mackenzie i (Reese Witherspoon,) koju proždire ljubomora prema Bonnie Carlson (Zoe Kravitz), novoj, mlađoj ženi njenog bivšeg, instruktorki joge sa zen stavom; Madelininu najbolju prijateljicu Celeste Wright (Nicole Kidman), bivšeg korporativnog advokata u naizgled savršenom braku sa mlađim muškarcem (Alexander Skarsgard); i Jane Chapman (Shailene Woodley), samohranu majku sa mračnom prošlošću, koju Madeline i Celeste uzimaju pod svoje okrilje.

Ispresjecana scenama ispitivanja ostalih roditelja i školskog osoblja – koji šire tračeve o gradskim savezima i rivalitetima, pogotovo one koji govore o Madelin i njenoj protivnici, tehničkoj direktorici Renati Klein (Laura Dern) – priča teče kroz sedam napetih ali zabavnih epizoda, koje otkrivaju kako svaka žena krije neku svoju tajnu koja je dovela do te kobne noći.

Prva epizoda "Malih laži" bit će dostupna besplatno i putem usluge HBO GO od 21. februara.

Želimo Vam dobru zabavu!

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije.

POZOVITE NAS

Pozovite naš korisnički centar na broj 1360

POSJETITE NAS

Dobro došli u naše poslovnice.

UKLJUČITE SE

Pratite nas na mrežama: Facebook, Twitter, YouTube i LinkedIn

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mail na info@telemach.co.ba