Milijarde - najbolja serija o novcu i moći starta s drugom sezonom

Na Pickbox-u 20.2. počinje sa emitovanjem nova, druga, sezona serije Milijarde.

Oni koji su pratili Milijarde od prve sezone svjedočili su uzbudljivoj igri mačke i miša dvojice moćnih muškaraca- financijskog mogula i iznimno darovitog njujorškog odvjetnika. Ono što za odvjetnika Rhoadesa započne kao sitna opsesija, pretvori se u psihotičnu preokupaciju koja za cilj ima samo jedno: privesti Bobbyja Axelroda pravdi. I to pod svaku cijenu, pa makar do inkriminirajućih dokaza dolazio ilegalno.

Seriju je sve u svemu gledalo preko 6,5 miliona ljudi, a odlične ocjene od kritike i publike obećavaju sigurno još nekoliko dobrih sezona.

Što se tiče druge sezone Milijardi, sam Giamatti obećava da je njegov lik još proračunatiji nego u prvoj sezoni. „Moj lik, a u neku ruku i sama serija, manje je Mussolini, a više Machiavelli“. Što znači da u narednim epizodama možemo očekivati od likova „manje brutalnosti, a više strateških poteza“.

„U njima se vidi ranjivost“, dodaje je Damian Lewis. „Ta ranjivost i krhkost postaje teret u pokušaju pobjede u ovoj igri“.

Igra o kojoj Lewis govori možda zvuči neozbiljno, ali za obojicu aktera ulozi su veliki. Iako u finalu prve sezone odvjetnik Rhoades naglašava da nema što izgubiti u ovom okršaju, njegov ulog naravno nije novac i privilegiran život kao Axeov, nego porodica i odvjetnička karijera, koja mu sa svakim sljedećim potezom klizi iz ruku.

Ako ste voljeli ili s barem malo strepnje u srcu gledali Vuka s Wall Streeta, sigurno ćete voljeti i ovu Wall street dramu prve klase koju izvrsno nose Lewis i Giamatti, nadopunjuju Maggie Siff i Malin Akerman, a koja će vam sigurno promijeniti mišljenje o novcu, ljudima koji ga imaju u velikim količinama i njihovoj ulozi u društvu.

S obzirom da prva sezona neke Showtime-ove serije nikad nije bila ovako dobro rangirana, uložite u malo svoga slobodnog vremena i nećete požaliti. Milijarde samo što nisu stigle, samo ih trebate uzeti.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije.

POZOVITE NAS

Pozovite naš korisnički centar na broj 1360

POSJETITE NAS

Dobro došli u naše poslovnice.

UKLJUČITE SE

Pratite nas na mrežama: Facebook, Twitter, YouTube i LinkedIn

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mail na info@telemach.co.ba