Izmjene u MMDS programskoj shemi

Naša MMDS ponuda će od sada biti obogaćena novim kanalima CINEMAX i CINEMAX 2 uz još više kvalitetnog filmskog i serijskog sadržaja.

HBO+1 i HBO +2 kanali  više neće biti dostupni u shemi, a svim korisnicima HBO paketa umjesto njih  bit će dostupna dva nova kanala iz HBO produkcije Cinemax i Cinemax 2.

Cinemax kanal potražite na poziciji 80, a Cinemax 2 na poziciji 81.

Cinemax i Cinemax 2 su postali žanrovski različiti filmski kanali, zajedno donoseći najbolji izbor TV sadržaja svim zaljubljenicima u svijet filma i vrhunskog serijskog programa – od hit filmova sa slavnim rediteljskim i glumačkim imena pa sve do nagrađivanih i hvaljenih naslova iz cijelog svijeta.

Cinemax, mainstream kanal, donosi američke i svjetske naslove svih žanrova – dinamične drame, komediju, akciju, avanturu, horor, krimi, fantastični i naučno-fantastični sadržaj. Uživat ćete uz nove serije, uz naglasak na premijere serija iz originalne Cinemax produkcije.

Cinemax 2, art kanal, nudi velik izbor nezavisnih filmskih naslova europskih i međunarodnih studija, kultne filmove i klasike današnjice. Uživat ćete uz nagrađivane naslove, festivalske favorite i međunarodno priznate filmove od strane kritike. Poseban naglasak u programskoj ponudi će biti na dirljivim i inspirativnim dramama i romantičnim filmovima elaboriranih detalja, fokusiranih na ljudske priče.

U okviru mnogobrojnih kanala, sigurno ćete pronaći nešto za sebe i svoju porodicu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije.

POZOVITE NAS

Pozovite naš korisnički centar na broj 1360

POSJETITE NAS

Dobro došli u naše poslovnice.

UKLJUČITE SE

Pratite nas na mrežama: Facebook, Twitter, YouTube i LinkedIn

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mail na info@telemach.co.ba