ARENA SPORT kanali u ponudi Telemacha

Dugo očekivani Arena Sport kanali postali su dijelom Telemach programske sheme!

Sadašnji i budući korisnici usluga kompanije Telemach, te kompanija Telemach grupacije KATV HS, HKB-net, BHB i Global Internet, kao i korisnici usluga Total TV-a, od ovog trenutka imaju jedinstvenu priliku da u okviru programske sheme gledaju i Arena Sport kanale.

Na ovaj način svojim korisnicima obezbjeđujemo najbolju sportsku zabavu i vrhunski sportski sadržaj na jednom mjestu!

Arena Sport SD kanali bit će promotivno pušteni svim korisnicima D3 digitalne i TOTAL televizije do kraja maja 2017.godine.

Od sada korisnici Telemach grupacije na Arena Sport kanalima mogu uživati u fudbalskim utakmicama Lige šampiona, italijanske, francuske, hrvatske, srbijanske, Premijer lige BiH, ABA košarkaške lige, ali i u mnogim drugim popularnim sportskim sadržajima. 

Arena Sport kanali bit će dostupni u standardnoj i HD rezoluciji. Arena Sport 1 će biti u ponudi korisnicima u osnovnom i D3 start paketu, dok će kanali Arena Sport 2, 3 i 4 biti dostupni u posebnim paketima. Pripremili smo i posebnu pogodnost za sve nove i postojeće korisnike Telemach grupacije.

Svi korisnici koji se pretplate ili obnove ugovor za neki od DUO GRANDE ili TRIO GRANDE paketa na minimalni period od 24 mjeseca, naredne 2 godine gledaju sve Arena Sport SD kanale promotivno! Isto vrijedi i za postojeće i nove korisnike TOTAL televizije koji se pretplate ili obnove Ugovor na TOTAL TV paket!

Arena Sport SD i HD kanali u okviru D3 digitalne televizije biće dostupni na sljedećim pozicijama:

Arena Sport 1 kanal u okviru osnovnog paketa  (analogna kablovska televizija) biće dostupan na sljedećim pozicijama:

Ponudom Arena Sport kanala Telemach postaje jedinstvena i najprepoznatljivija sportska TV platforma u BiH.

Pored Arena Sport kanala u programsku shemu ubacili smo i TV USK u D3 digitalnu prograsmku shemu i to na poziciju broj 70 u svim regijama.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije.

POZOVITE NAS

Pozovite naš korisnički centar na broj 1360

POSJETITE NAS

Dobro došli u naše poslovnice.

UKLJUČITE SE

Pratite nas na mrežama: Facebook, Twitter, YouTube i LinkedIn

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mail na info@telemach.co.ba