Napeti triler Quantico na Pickbox-u

Proljeće na Pickboxu donosi svježe serijske sadržaje, a osim novih epizoda serijala od prije dostupnih u ponudi, ovog ćemo aprila moći uživati u serijama koje dolaze. Šarena serijska salata uključuje završne piratske avanture ekipe iz Crnih jedara (Black Sails), daljnje igre moći u Milijardama (Billions), dramu i akciju u Škorpionu (Scorpion), pravne zanimljivosti u Bullu, a sada će u ovu slasnu televizijsku kombinaciju uskočiti i sjajna obiteljska dramedija  Fosterovi  (The Fosters) i napeti FBI-jevski triler Quantico koji će zasigurno zadovoljiti serijske apetite šire publike.

FOSTEROVI

Sasvim obična priča o potpuno neobičnoj porodici Foster vrti se oko policajke Stef (Teri Polo) i njezine supruge Lene (Sherri Saum), zamjenice direktora škole te oko njihove biološke, posvojene i udomljene djece Brandona (David Lambert), blizanaca Mariane (Cierra Ramirez) i Jesusa (Noah Centineo), i nedavno pridruženih Callie (Maia Mitchell) i Judea (Hayden Byerly), sestre i brata čiji je novi život otežan zbog nezgodnih stvari iz njihove porodične prošlosti. Moderna porodica kakvu još nismo imali prilike gledali svoje postojanje duguje tvorcima Bradu Bredewegu i Peteru Paigeu, ali i serijskoj kumi Jennifer Lopez koja je prepoznala potencijal projekta i produkcijski ga poduprla u fazi pilota sa svojom kućom Nuyorican, nakon čega ju je naručio ABC. Romanse, svađe, intimnosti, prekidi, mirenja i važne životne lekcije koje će Fosterovi sticati iz epizode u epizodu stigle su na Pickbox – čak tri sezone dostupne su za gledanje odmah.

QUANTICO

Životi mladih FBI-jevih regruta prolaze u redu i disciplini najzahtjevnijeg mogućeg programa obuke u virdžinijskoj bazi Quantico, gdje su okupljeni oni najsposobniji, najinteligentniji i psihički i fizički najsnažniji kandidati koji su prije dolaska u bazu temeljito provjereni i odabrani. Ipak, novakinja Alex Parrish (Priyanka Chopra) čak je i u takvim okolnostima osumnjičena za organizaciju najvećeg američkog terorističkog napada nakon 11. septembra koji nije počinila. Alex će zato pobjeći iz pritvora u koji je nepravedno smještena i krenuti u akciju otkrivanja tko joj je smjestio i zašto, a na tom putu neće biti sama. U ostalim se ulogama ove misteriozne kriminalističke drame pojavljuju  Jake McLaughlin, Yasmine Al Massri, Johanna Braddy i Aunjanue Ellis, a seriju je za ABC stvorio Joshua Safran. Na Pickbox

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije.

POZOVITE NAS

Pozovite naš korisnički centar na broj 1360

POSJETITE NAS

Dobro došli u naše poslovnice.

UKLJUČITE SE

Pratite nas na mrežama: Facebook, Twitter, YouTube i LinkedIn

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mail na info@telemach.co.ba