Od 28.4. SK HD paket postaje dio D3 START paketa

Od sada SK HD paket s kanalima SK HD, SK1 HD, SK2 HD, SK3 HD i SK GOLF HD umjesto u zasebnom SK HD paketu, moći će se pratiti u okviru D3 Start digitalnog paketa. S obzirom da će navedeni kanali biti sastavni dio digitalnog D3 Start paketa, korisnici D3 digitalne televizije više neće biti obavezi plaćati mjesečnu naknadu za SK HD paket od 1.5.2017. Kanali SK 4, SK 5 i SK 6 postaju dio D3 Osnovnog paketa. SK HD paket više neće biti u ponudi kao poseban paket.

Sport Klub kanali u svom programu nude vrhunske sportske sadržaje, kao što su engleska Premier Liga, španska Primera, Grand Slam teniski turniri, Formula 1, NBA i brojni drugi prenosi atraktivni svim ljubiteljima sporta.

Podsjećamo vas da smo  od 7. aprila u programsku shemu uvrstili i dugo očekivane Arena Sport kanale.  Arena Sport 1 bit će u ponudi korisnicima u osnovnom i D3 start paketu, dok će kanali Arena Sport 2, 3 i 4 biti dostupni u posebnim paketima.

U periodu do kraja mjeseca maja, svi Arena Sport SD kanali bit će promotivno otključani svim pretplatnicima D3 digitalne televizije.

Pripremili smo i posebnu pogodnost za sve nove i postojeće korisnike Telemach grupacije. Svi korisnici koji se pretplate ili obnove ugovor za neki od DUO GRANDE ili TRIO GRANDE paketa na minimalni period od 24 mjeseca, naredne 2 godine gledaju sve Arena Sport SD kanale promotivno!

Ponudom Arena Sport kanala i ubacivanjem SK HD kanala u D3 Start paket Telemach postaje jedinstvena i najprepoznatljivija sportska TV platforma u BiH.

Za više informacijama o izmjenama i novitetima pozovite naš kontakt centar na 1360.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije.

POZOVITE NAS

Pozovite naš korisnički centar na broj 1360

POSJETITE NAS

Dobro došli u naše poslovnice.

UKLJUČITE SE

Pratite nas na mrežama: Facebook, Twitter, YouTube i LinkedIn

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mail na info@telemach.co.ba