Uronite u svijet premijernih filmova na CineStar TV Premiere kanalima!

Pobjegnite iz svijeta kojeg poznajete. Pripremite se za raj, revoluciju i pakao u kojima je sve dopušteno, jer vrijeme je za ‘konačni obračun’.

Uzmite ono što vam pripada i uronite u svijet premijernih filmova na CineStar TV Premiere kanalima!

Maj na CineStar TV Premiere kanalima gledaocima donosi uspješne premijere koje su do prije samo godinu dana oduševljavale gledaoce u kinima. Tako će se među velikim kino hitovima na programu najpopularnijih filmskih kanala, čiji program možete gledati i u HD rezoluciji, u maju emitovati TV premijere poput Trilogija Različita: Odana, akcijskog spektakla Hardcore Henry, komedije Daleki rođaci: Revolucija i adrenalinom nabijeni film Pad Londona sa Gerard Buttlerom i Morgan Freemanom u glavnim ulogama. Osim popularnih filmskih kino premijera, CineStar TV Premiere kanali u maju emituju i veliko finale serije o piratima Crna jedra, te prvu sezonu serije grada u kojem je sve dozvoljeno Čarobni grad čiji vas protagonisti vode u davnu 1950. godinu i vrijeme mafijaških obračuna.

Doživite neometani premium doživljaj uz CineStar TV Premiere kanale. Na televizijskim kanalima CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 uživajte u premijernim naslovima koji su imali svjetsku kino realizaciju, a  prikazuju se na premijernim kanalima sa odmakom od svega 12 do 16 mjeseci od početka prikazivanja u kinima! CineStar TV Premiere filmski kanali gledaocima omogućuju praćenje omiljenih filmskih i serijskih sadržaja 24 sata dnevno s titlovima i to bez reklama.

Cinestar Premiere HD paket je već uključen u Duo Tel Grande Extra i Premium paket, Duo net Grande Extra i Premium paket, kao i Trio Grande Extra i Premium paket.

Pripremili smo i posebnu pogodnost za sve nove korisnike Trio Grande Family, Duo Net Grande Family i Duo Tel Grande paketa, kao i postojeće korisnike ovih paketa koji obnove ugovor, u vidu promotivnog gledanja kanala CineStar TV Premiere kanala čak 24 mjeseca.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije.

POZOVITE NAS

Pozovite naš korisnički centar na broj 1360

POSJETITE NAS

Dobro došli u naše poslovnice.

UKLJUČITE SE

Pratite nas na mrežama: Facebook, Twitter, YouTube i LinkedIn

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mail na info@telemach.co.ba