• 00:40
    Anthony Bourdain: Bez rezervacije
  • 01:30
    Anthony Bourdain: Bez rezervacije
  • 02:15
    Iz vrta na stol
  • 02:45
    Rudolphova pekarnica
  • 03:10
    Rudolphova pekarnica
  • 03:35
    Rudolphova pekarnica
  • 04:00
    Rudolphova pekarnica
  • 04:30
    Dobar pekar, loš pekar
  • 05:00
    Dobar pekar, loš pekar
  • 05:35
    Rudolphova pekarnica
  • 06:00
    Anthony Bourdain: Bez rezervacije
  • 06:45
    Rudolphova pekarnica
  • 07:15
    Rudolphova pekarnica
  • 07:45
    Dobar pekar, loš pekar
  • 08:10
    Dobar pekar, loš pekar
  • 08:40
    Rudolphova pekarnica
  • 09:10
    Laki obroci
  • 09:40
    Laki obroci
  • 10:10
    Najbolji recepti na svijetu
  • 10:35
    Spoj okusa
  • 11:00
    Jamie Oliver: Jamie kod kuće
  • 11:30
    Jamie Oliver: Jamie kod kuće
  • 12:00
    Gino u Italiji
  • 12:25
    Gino u Italiji
  • 12:55
    Iz vrta na stol
  • 13:25
    Iz vrta na stol
  • 13:55
    Jamie Oliver: Jamie kod kuće
  • 14:30
    Jamie Oliver: Jamie kod kuće
  • 15:00
    Jamie Oliver: Australska kuhinja
  • 16:00
    Michela's Classic Italian
  • 16:30
    Michela's Classic Italian
  • 17:00
    Anthony Bourdain: Bez rezervacije
  • 17:50
    Kuhanje bez granica
  • 18:05
    Gino u Italiji
  • 18:30
    Đinovo bekstvo u Italiju - Skrivena Italija
  • 19:00
    Kruh i peciva Paula Hollywooda
  • 19:35
    Hestonova gozba
  • 20:35
    Bakini tajni recepti
  • 21:05
    Kuhajte uživo s Gordonom Ramsayjem
  • 22:05
    Kuhajte uživo s Gordonom Ramsayjem
  • 23:05
    Michela's Classic Italian
  • 23:35
    Michela's Classic Italian
00:40

Anthony Bourdain: Bez rezervacije

Anthony Bourdain nastavlja s istraživanjem svakog kutka globusa u svojoj putopisnoj seriji nominiranoj za nagradu Emmy. Bez rezervacije donosi iskustvo neobičnih, divljih i potpuno izvanrednih osobnosti i mjesta koja pomažu definirati međunarodni kulturni pejzaž i otkriti istinska žviotna iznenađenja. Bilo to nabasanje na svježe zaklanu svinjetinu u zabačenom selu u Panami, surfanje u Liberiji ili pripremanje provansalskog jela u Južnoj Francuskoj, Bourdain voli pustolovine.