• 00:05
    Anthony Bourdain: Bez rezervacije
  • 00:55
    Anthony Bourdain: Bez rezervacije
  • 01:40
    Iz vrta na stol
  • 02:10
    Ljubav prema hrani s prijateljima
  • 02:45
    Ljubav prema hrani s prijateljima
  • 03:25
    Iz vrta na stol
  • 03:45
    Iz vrta na stol
  • 04:15
    Laki obroci
  • 04:40
    Laki obroci
  • 05:05
    Laki obroci
  • 05:35
    Laki obroci
  • 06:00
    Sarina nova nordijska kuhinja
  • 06:25
    Vrhunski tečaj Gordona Ramsayja
  • 06:50
    Vrhunski tečaj Gordona Ramsayja
  • 07:15
    Laki obroci
  • 07:45
    Laki obroci
  • 08:15
    Gino u Italiji
  • 08:40
    Slastice gospođice Dahl
  • 09:10
    Rudolphova pekarnica
  • 09:40
    Rudolphova pekarnica
  • 10:10
    Najbolji recepti na svijetu
  • 10:35
    Najbolji recepti na svijetu
  • 11:00
    Pecite s Hiddeom de Brabanderom
  • 11:35
    Sarina nova nordijska kuhinja
  • 12:00
    Laki obroci
  • 12:30
    Laki obroci
  • 13:00
    Jamie Oliver: Australska kuhinja
  • 13:55
    Jamiejeva Italija
  • 14:25
    Jamiejeva Italija
  • 15:00
    Gino u Italiji
  • 15:25
    Michelina toskanska kuhinja
  • 15:55
    Michelina toskanska kuhinja
  • 16:30
    Najbolji recepti na svijetu
  • 16:55
    Najbolji recepti na svijetu
  • 17:20
    Anthony Bourdain: Bez rezervacije
  • 18:10
    Kuhanje bez granica
  • 18:25
    Pecite s Hiddeom de Brabanderom
  • 18:55
    Donna Hay: Osnove za vrhunska jela
  • 19:25
    Sarina nova nordijska kuhinja
  • 20:00
    Kuhajte uživo s Gordonom Ramsayjem
  • 21:00
    Jamie Oliver: Australska kuhinja
  • 21:55
    Jamiejeva Italija
  • 22:25
    Jamiejeva Italija
  • 22:55
    Gino u Italiji
  • 23:20
    Michelina toskanska kuhinja
  • 23:55
    Michelina toskanska kuhinja
00:05

Anthony Bourdain: Bez rezervacije

Anthony Bourdain nastavlja s istraživanjem svakog kutka globusa u svojoj putopisnoj seriji nominiranoj za nagradu Emmy. Bez rezervacije donosi iskustvo neobičnih, divljih i potpuno izvanrednih osobnosti i mjesta koja pomažu definirati međunarodni kulturni pejzaž i otkriti istinska žviotna iznenađenja. Bilo to nabasanje na svježe zaklanu svinjetinu u zabačenom selu u Panami, surfanje u Liberiji ili pripremanje provansalskog jela u Južnoj Francuskoj, Bourdain voli pustolovine.