GLEDAJTE ONO ŠTO VAS NAJVIŠE INTERESUJE!

  Odaberite dodatne TV pakete i uživajte u selekciji dokumentarnih filmova, blokbastera, serija za pamćenje, sportskih i informativnih sadržaja.

  HBO Premium Paket

  Najbogatija HBO ponuda - 5 kanala iz HBO i Cinemax ponude, plus HBO GO. HBO Premium je uključen u TRIO GRANDE PREMIUM, DUO NET GRANDE PREMIUM i DUO TEL GRANDE PREMIUM pakete.

  + Od 12 ,00 KM /mjesec

  HBO paket

  Vrhunska ponuda HBO filmova i serija za prave ljubitelje filmskog TV programa. Gledajte svjetske hitove, odmah nakon premijere, bez reklama. Paket uključuje HBO HD, HBO 2 HD i HBO 3 HD

  + Od 8 ,00 KM /mjesec

  CINESTAR PREMIERE HD

  CineStar TV Premiere 1 i 2 pružaju odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja u HD rezoluciji - najveće holivudske hitove, najatraktivnije filmske naslove evropske kinematografije, ekskluzivne emisije i odlične serije.

  + Od 8 ,00 KM /mjesec

  Cinemax paket

  Za ljubitelje autorskih, angažovanih, niskobudžetnih, nagrađivanih filmova i filmskih klasika. Paket uključuje CINEMAX HD i CINEMAX 2 HD. Uživajte u filmovima, bez reklama.

  + Od 4 ,00 KM /mjesec

  Arena Sport HD paket

  Za prave ljubitelje sporta - vrhunski sportski sadržaj na jednom mjestu u HD rezoluciji. Paket sadrži: AS1 (HD), AS2 (HD), AS3 (HD), AS4 (HD). Uživajte u utakmicama, mečevima i sportskim programima u vrhunskoj HD rezoluciji.

  + Od 6 ,00 KM /mjesec

  Arena Sport SD paket

  Za prave ljubitelje sporta - vrhunski sportski sadržaj na jednom mjestu. Paket sadrži: AS1, AS2, AS3, AS4. Uživajte u utakmicama, mečevima i sportskim programima.

  + Od 4 ,00 KM /mjesec

  PINK

  Uz Pink paket uživajte u popularnim domaćim i stranim filmovima, regionalnom muzičkom sadržaju i nastupima najvećih zvijezda na Balkanu, kao i u reality programima.

  + Od 5 ,00 KM /mjesec

  AKTIVIRAJ DODATNE PAKETE U VIDEO KLUBU

  Uloguj se na Moj Telemach portal i sam izaberi paket koji želiš ili nas kontaktiraj

  Pickbox

  Više od 3.000 sati premijera, hit- serija, filmskih klasika i najveća kolekcija Diznijevih animiranih filmova koje možete neograničeno da gledate u HD rezoluciji.

  + Od 8 ,80 KM /mjesec