Da li mogu da imam 2 broja telefona?


U Telemach mrežu možeš prenijeti  do dva fiksna broja u okviru jednog priključka na osnovnu analognu televiziju. Za drugi telefonski broj neophodno je da aktiviraš dodatnu telefonsku liniju. U tom slučaju podnosiš  zahtjev za svaki broj koji prenosiš , a usluga prenosa broja je potpuno besplatna. Za priključenje usluge fiksne telefonije, potrebno je da postoji priključak osnovne kablovske i možeš koristiti do dvije telefonske linije. Zahtjev možeš podnijeti na našem sajtu, dolaskom u poslovnicu ili pozivanjem Kontakt centra na 1360.

Kada naša ekipa dođe da priključi uslugu potrebno je da priložiš:

  • Ličnu kartu
  • Dokaz o vlasništvu nekrenine ukoliko si vlasnik (neki račun od komunalija,kupoprodajni ugovor),a ukoliko si podstanar račun za komunalne usluge na adresi na kojoj se vrši priključenje i pismena saglasnost vlasnika objekta nije potrebno da je ovjerena samo je potrebno da vlasnik napiše broj lične karte i svoj potpis.

Možeš dobiti i drugi Telemach telefonski broj, a prijavu za drugu telefonsku liniju, podnosiš putem telefona, e mail-a info@telemach.ba  ili u jednoj od naših poslovnica širom Bosne i Hercegovine. Priključna taksa se  naplaćuje 1 KM ukoliko si korisnik nekog Mix paketa  odnosno 10 km ako koristiš uslugu standarnde telefonije, a povezivanje drugog telefonskog aparata vrši se na istom modemu pored prve linije. 

Drugu telefonsku liniju možeš koristiti u nekoj od sljedećih opcija:

  • Uz mjesečnu pretplatu od 8 KM dobijaš 100 besplatnih minuta prema fiksnim brojevima u međunarodnom saobraćaju.  Ostali saobraćaj se tarifira po važećem cjenovniku.
  • Uz mjesečnu pretplatu od 18KM dobijaš 100 besplatnih minuta prema fiksnim brojevima u međunarodnom saobraćaju , i 1500 besplatnih minuta prema svim fiksnim brojevima u Bosni i Hercegovini. Ostali saobraćaj se tarifira po važećem cjenovniku.
Podijeli:
Da li vam je odgovor bio koristan?