Biznis 3

NARUČITE /oec/biz-konfigurator/22/biz-netplusphone-2 86.90

Internet

200/20 Mb/s

Unifi

Tehnicolor

Fiksna IP adresa

Telefonija

2 telefonske linije

200 min prema fiksnim mrežama u BIH i inostranstvu Unifon. Besplatni razgovori unutar United Group.

Televizija

EON 2

Osnovni + CineStar Premiere HD I TV Unazad

( Nova S Play I Pikaboo Play I Vavoom Play I Epic Drama I AXN now I Minimax I NG+ I My Baby TV I Hopster |Pickbox I Cinestar Premiere Plus )

EON 1/3 SMART TV

Telemach Solutions predstavlja platformu namijenjenu poslovnim korisnicima koja u oblasti poslovnih telekomunikacija, obezbjeđuje usluge vrhunskog kvaliteta kroz fleksibilna riješenja potpuno prilagođena potrebama poslovanja. Osnovni cilj Telemach Solutions je da, kroz građenje partnerskih odnosa sa biznis korisnicima, pruži sve ICT servise i opremu na jednom mjestu.

Zahvaljujući ovakvom partnerstvu, biznis korisnici se mogu u potpunosti posvetiti svojoj djelatnosti uz povećanje efikasnosti i funkcionalnosti poslovnih procesa. U sopstvenoj infrastrukturi podržanoj vrhunskom tehnologijom i servisima, Telemach Solutions može da pruži usluge neophodne za moderno poslovanje u svim segmentima biznisa - preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima, velikim kompanijama i javnom sektoru.

Telemach Solutions nudi pouzdan pristup internetu vrhunskog kvaliteta, VPN (Virtual Private Network) umrežavanje kancelarija na različitim lokacijama, Web hosting i otvaranje mail domena, održavanje i administracija opreme i servisa, neprekidnu korisničku podršku, statičku javnu IP adresu kao i niz drugih pogodnosti.

Za nove korisnike
Loading...