• 00:25
    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
  • 00:55
    Laki obroci
  • 01:20
    Laki obroci
  • 01:50
    Okusi s tržnice
  • 02:15
    Okusi s tržnice
  • 02:45
    Slastice gospođice Dahl
  • 03:15
    Slastice gospođice Dahl
  • 03:40
    Najčudniji svjetski restorani
  • 04:05
    Nova balkanska kuhinja s Božanom
  • 04:25
    Rudolphova pekarnica
  • 04:50
    Rudolphova pekarnica
  • 05:20
    Kuhanje bez granica
  • 05:35
    Laki obroci
  • 06:00
    Rudolphova pekarnica
  • 06:25
    Laki obroci
  • 06:55
    Laki obroci
  • 07:20
    Najbolji recepti na svijetu
  • 07:45
    Najbolji recepti na svijetu
  • 08:10
    Maksutova nova turska kuhinja
  • 08:40
    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
  • 09:05
    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
  • 09:30
    Veliki britanski jelovnik
  • 10:05
    Nova balkanska kuhinja s Božanom
  • 10:30
    Rudolphova pekarnica
  • 11:00
    Rudolphova pekarnica
  • 11:30
    Melburnska kuhinja Rachel Khoo
  • 11:55
    Melburnska kuhinja Rachel Khoo
  • 12:25
    Martha peče
  • 13:00
    Jamiejeva brza i laka jela
  • 13:30
    Jamiejeva brza i laka jela
  • 14:00
    Mesne tajne
  • 14:25
    Sarina nova nordijska kuhinja
  • 14:50
    Maksutova nova turska kuhinja
  • 15:25
    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
  • 15:55
    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
  • 16:20
    Veliki britanski jelovnik
  • 16:55
    Nova balkanska kuhinja s Božanom
  • 17:25
    Okusi s tržnice
  • 17:55
    Okusi s tržnice
  • 18:20
    Melburnska kuhinja Rachel Khoo
  • 18:50
    Melburnska kuhinja Rachel Khoo
  • 19:15
    Kuhanje bez granica
  • 19:30
    Martha peče
  • 20:00
    Veliki britanski jelovnik
  • 20:35
    Nova balkanska kuhinja s Božanom
  • 21:00
    Jamiejeva brza i laka jela
  • 21:30
    Jamiejeva brza i laka jela
  • 22:00
    Mesne tajne
  • 22:30
    Sarina nova nordijska kuhinja
  • 22:55
    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
  • 23:20
    Jamie Oliver: Sve za 30 minuta
  • 23:50
    Maksutova nova turska kuhinja
22:00

Mesne tajne

Ejdrijan Ričardson (Momački vikend) je čuveni vlasnik restorana i autor kulinarskog bestselera sa jednostavnim naslovom "Meso". On sam suši meso, pravi kobasice i salame, i u suštini zna sve što treba da se zna o mesu: kako da ga odaberete, sečete, pripremate i jedete.