• 00:40
    Anthony Bourdain: Bez rezervacije
  • 01:30
    Ljubav prema hrani s prijateljima
  • 02:00
    Ljubav prema hrani s prijateljima
  • 02:40
    Hestonova gozba
  • 03:30
    Nigella kuha
  • 04:00
    Nigella kuha
  • 04:30
    Slastičarski dnevnici Rachel Allen
  • 04:50
    Slastičarski dnevnici Rachel Allen
  • 05:15
    Najbolji recepti na svijetu
  • 05:40
    Najbolji recepti na svijetu
  • 06:00
    Meso ili povrće
  • 06:25
    Bakino zlato
  • 06:45
    Bakino zlato
  • 07:10
    Laki obroci
  • 07:40
    Laki obroci
  • 08:10
    Đinovo bekstvo u Italiju
  • 08:30
    Nigella kuha
  • 09:05
    Rudolphova pekarnica
  • 09:30
    Rudolphova pekarnica
  • 10:00
    Kuhanje bez granica
  • 10:30
    Kuhanje bez granica
  • 11:00
    Slastičarski dnevnici Rachel Allen
  • 11:25
    Nigella kuha
  • 12:00
    Laki obroci
  • 12:30
    Laki obroci
  • 13:00
    Dzejmijeva gozba
  • 13:30
    Dzejmijeva gozba
  • 14:00
    Jamiejeva hrana za utjehu
  • 15:00
    Đinovo bekstvo u Italiju
  • 15:30
    Od bašte do trpeze: Najbolje iz Slovenije
  • 16:00
    Od bašte do trpeze: Najbolje iz Slovenije
  • 16:30
    Kuhanje bez granica
  • 17:00
    Kuhanje bez granica
  • 17:25
    Anthony Bourdain: Bez rezervacije
  • 18:15
    Slastičarski dnevnici Rachel Allen
  • 18:45
    Silvia Colloca i talijanska kuhinja
  • 19:15
    Matilda i Ramsayjevi
  • 19:30
    Meso ili povrće
  • 20:00
    Najčudniji svjetski restorani
  • 20:25
    Najčudniji svjetski restorani
  • 21:00
    Dzejmijeva gozba
  • 21:30
    Dzejmijeva gozba
  • 22:00
    Jamiejeva hrana za utjehu
  • 23:00
    Đinovo bekstvo u Italiju
  • 23:30
    Od bašte do trpeze: Najbolje iz Slovenije
00:40

Anthony Bourdain: Bez rezervacije

Anthony Bourdain nastavlja s istraživanjem svakog kutka globusa u svojoj putopisnoj seriji nominiranoj za nagradu Emmy. Bez rezervacije donosi iskustvo neobičnih, divljih i potpuno izvanrednih osobnosti i mjesta koja pomažu definirati međunarodni kulturni pejzaž i otkriti istinska žviotna iznenađenja. Bilo to nabasanje na svježe zaklanu svinjetinu u zabačenom selu u Panami, surfanje u Liberiji ili pripremanje provansalskog jela u Južnoj Francuskoj, Bourdain voli pustolovine.