Vaša narudžba

Trio Bar WiFi

49,90 KM/mj

mjesečna cijena

49

,90 KM

/mj
 • U cijenu je uračunat PDV.
 • Ukupni mjesečni troškovi 49,90 KM

Trio Bar WiFi

Mala tajna vašeg ugostiteljskog objekta - najbolja trio usluga!

 • Svi programi
49 ,90 KM /mj

Šta je još u paketu

NET

 • Cisco Home Gateway

Dodajte još dobrih stvari!

Nudimo vam široki izbor dodataka

 • U Osnovnom paketu dobijate obrazovne i dokumentarne TV kanale u visokoj rezoluciji, najbolje sportske programe u HD rezoluciji za sve ljubitelje sporta i dodatne kanale za odrasle.

  Osnovni paket

  U Osnovnom paketu dobijate obrazovne i dokumentarne TV kanale u visokoj rezoluciji, najbolje sportske programe u HD rezoluciji za sve ljubitelje sporta i dodatne kanale za odrasle.

 • Idealan je za domaćinstvo sa više članova ili za istinske ljubitelje najkvalitetnijeg TV programa koji vole da uživaju u dobrim filmovima, serijama, dokumentarcima, porodičnim i sportskim kanalima.

  Prošireni paket

  Idealan je za domaćinstvo sa više članova ili za istinske ljubitelje najkvalitetnijeg TV programa koji vole da uživaju u dobrim filmovima, serijama, dokumentarcima, porodičnim i sportskim kanalima.

 • Jedinstven paket za sve ljubitelje filma. Ovaj paket vam donosi najveće hitove domaće i strane kinematografije, kao i veliki izbor popularnih tv serija.

  HBO paket

  Jedinstven paket za sve ljubitelje filma. Ovaj paket vam donosi najveće hitove domaće i strane kinematografije, kao i veliki izbor popularnih tv serija.

 • HBO Premium vam pored praćenja HBO HD, Cinemax HD Cinemax 2 HD kanala, omogućava i korištenje servisa HBO GO, HBO OD (HBO na zahtjev)

  HBO Premium

  HBO Premium vam pored praćenja HBO HD, Cinemax HD Cinemax 2 HD kanala, omogućava i korištenje servisa HBO GO, HBO OD (HBO na zahtjev)

 • HBO paket je pravi izbor za sve ljubitelje filmskih klasika. Gledajte atraktivan filmski sadržaj 24h dnevno bez reklama.

  Cinemax paket

  HBO paket je pravi izbor za sve ljubitelje filmskih klasika. Gledajte atraktivan filmski sadržaj 24h dnevno bez reklama.

 • CineStar TV Premiere 1 i 2 pružaju odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja u HD rezoluciji - najveće holivudske hitove, najatraktivnije filmske naslove evropske kinematografije, ekskluzivne emisije i odlične serije.

  Cinestar TV Premiere HD

  CineStar TV Premiere 1 i 2 pružaju odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja u HD rezoluciji - najveće holivudske hitove, najatraktivnije filmske naslove evropske kinematografije, ekskluzivne emisije i odlične serije.

Dodajte još dobrih stvari!

Nudimo vam široki izbor dodataka

 • Internet brzine 60/2 Mb/s

  55,00 KM/mj
 • Internet brzine 130/5 Mb/s

  230,00 KM/mj

ČESTA PITANJA


Koliki je maksimalan broj računara koji istovremeno mogu koristiti kvalitetan protok interneta u odabranom paketu?

Nije moguće dati precizan odgovor na ovo pitanje jer to zavisi od načina korištenja internet servisa na tim računarima. Za korisnike koji imaju više od 5 računara preporučuje se da izaberu neki od...

Da li je u okviru paketa omogućeno korištenje rutera sa integrisanim WiFi pristupom?

U svim paketima za poslovne korisnike, korisnik može izabrati da li želi da dobije modem koji u sebi ima integrisan wifi (home gateway) ili običan modem bez WiFi-a u kom slučaju koristi sopstveni...

Koji je maksimalan broj fiksnih telefonskih linija koje su dostupne u Biz Net+Phone paketima?

U okviru Biz Net+Phone paketa uključene su dvije telefonske linije, a dodatno je moguće priključiti još linija. Ovaj paket je moguće proširiti do maksimalno 10 linija. Veći broj linija je moguć u...

Da li se mogu povećati brzine u okviru paketa?

Da. Svaki od Biz Net+Phone paketa ima predefinisanu brzinu internet-a koja je uključena u cijenu paketa. Korisnici mogu dodatno da se opredijele za veće brzine birajući jedan od ponuđenih internet...

Šta je to statička IP adresa I kada mi je potrebna?

IP adresa je internet adresa koja jednoznačno određuje svaki uređaj na internetu, a statička adresa je stalno rezervisana za jedan uređaj (korisnički ruter/računar) odnosno ne mijenja se. Potrebno...