Vaša narudžba

TRIO Grande

52,90 KM/mj

Uređaji

 • Digitalni prijemnik Uračunato

 • Cisco Home Gateway Uračunato

mjesečna cijena

52

,90 KM

/mj
 • U cijenu je uračunat PDV.
 • Ukupni mjesečni troškovi 52,90 KM

TRIO Grande

Šta je još u paketu

TV

 • Osnovni paket

Dodajte još dobrih stvari!

Nudimo vam široki izbor dodataka

 • Idealan je za domaćinstvo sa više članova ili za istinske ljubitelje najkvalitetnijeg TV programa koji vole da uživaju u dobrim filmovima, serijama, dokumentarcima, porodičnim i sportskim kanalima.

  Prošireni paket

  Idealan je za domaćinstvo sa više članova ili za istinske ljubitelje najkvalitetnijeg TV programa koji vole da uživaju u dobrim filmovima, serijama, dokumentarcima, porodičnim i sportskim kanalima.

  7,00 KM/mj
 • HBO paket je pravi izbor za sve ljubitelje filmskih klasika. Gledajte atraktivan filmski sadržaj 24h dnevno bez reklama.

  Cinemax paket

  HBO paket je pravi izbor za sve ljubitelje filmskih klasika. Gledajte atraktivan filmski sadržaj 24h dnevno bez reklama.

  4,00 KM/mj
 • Jedinstven paket za sve ljubitelje filma. Ovaj paket vam donosi najveće hitove domaće i strane kinematografije, kao i veliki izbor popularnih tv serija.

  HBO paket

  Jedinstven paket za sve ljubitelje filma. Ovaj paket vam donosi najveće hitove domaće i strane kinematografije, kao i veliki izbor popularnih tv serija.

  8,00 KM/mj
 • HBO Premium vam pored praćenja HBO HD, Cinemax HD Cinemax 2 HD kanala, omogućava i korištenje servisa HBO GO, HBO OD (HBO na zahtjev)

  HBO Premium

  HBO Premium vam pored praćenja HBO HD, Cinemax HD Cinemax 2 HD kanala, omogućava i korištenje servisa HBO GO, HBO OD (HBO na zahtjev)

  12,00 KM/mj
 • Praznik za oči! Svi kanali kristalno jasne slike, punih, živih boja i detalja. HD paket vam donosi kanale u visokoj rezoluciji. Iskoristite sve prednosti svog modernog televizora i uživajte u zabavnim, filmskim, sportskim i muzičkim kanalima.

  HD paket

  Praznik za oči! Svi kanali kristalno jasne slike, punih, živih boja i detalja. HD paket vam donosi kanale u visokoj rezoluciji. Iskoristite sve prednosti svog modernog televizora i uživajte u zabavnim, filmskim, sportskim i muzičkim kanalima.

  8,00 KM/mj
 • Za prave ljubitelje sporta - vrhunski sportski sadržaj na jednom mjestu u HD rezoluciji. Paket sadrži: AS1, AS2, AS3, AS4.

  Arena Sport SD paket

  Za prave ljubitelje sporta - vrhunski sportski sadržaj na jednom mjestu u HD rezoluciji. Paket sadrži: AS1, AS2, AS3, AS4.

  4,00 KM/mj
 • Za prave ljubitelje sporta - vrhunski sportski sadržaj na jednom mjestu u HD rezoluciji. Paket sadrži: AS1 (HD), AS2 (HD), AS3 (HD), AS4 (HD). Uživajte u utakmicama, mečevima i sportskim programima u vrhunskoj HD rezoluciji.

  Arena Sport HD paket

  Za prave ljubitelje sporta - vrhunski sportski sadržaj na jednom mjestu u HD rezoluciji. Paket sadrži: AS1 (HD), AS2 (HD), AS3 (HD), AS4 (HD). Uživajte u utakmicama, mečevima i sportskim programima u vrhunskoj HD rezoluciji.

  6,00 KM/mj
 • CineStar TV Premiere 1 i 2 pružaju odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja u HD rezoluciji - najveće holivudske hitove, najatraktivnije filmske naslove evropske kinematografije, ekskluzivne emisije i odlične serije.

  Cinestar TV Premiere HD paket

  CineStar TV Premiere 1 i 2 pružaju odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja u HD rezoluciji - najveće holivudske hitove, najatraktivnije filmske naslove evropske kinematografije, ekskluzivne emisije i odlične serije.

  8,00 KM/mj

Izaberite uređaj za svoju kuću

Model digitalnog prijemnika koji ima mogućnost prikaza SD i HD kanala sa podržanim rezolucijama slike 576i, 576p, 720p i 1080i.
Uporedi
Digitalni prijemnik
8,00 KM/mj
CAM (Conditional Access Module) omogućava pristup svim digitalnim kanalima bez upotrebe dodatnih uređaja (STB).
Uporedi
D3cam
8,00 KM/mj

Izaberite drugi uređaj za svoju kuću

Uporedi
Cisco Home Gateway
8,00 KM/mj

Dodajte još dobrih stvari!

Nudimo vam široki izbor dodataka

 • Fiksna IP adresa

  10,00 KM/mj

Dodajte još dobrih stvari!

Nudimo vam široki izbor dodataka

 • 30 minuta za pozive prema BiH mob mrežama

  Opcija podrazumijeva 30 besplatnih minuta razgovora prema svim mobilnim mrežama u BIH svakog mjeseca.

  5,85 KM/mj
 • 50 minuta za pozive prema HR i SLO

  Opcija podrazumijeva 50 besplatnih minuta razgovora prema svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj i Sloveniji svakog mjeseca.

  9,00 KM/mj
 • 50 minuta za pozive prema Srbiji i CG

  Opcija podrazumijeva 50 besplatnih minuta razgovora prema svim fiksnim mrežama u Srbiji i Crnoj Gori svakog mjeseca.

  7,50 KM/mj
 • 100 minuta za pozive prema inostranstvu

  Opcija podrazumijeva besplatne razgovore sa fiksnim mrežama u inostranstvu (ZONA 1).

  6,00 KM/mj
 • 200 minuta za pozive prema inostranstvu

  Opcija podrazumijeva besplatne razgovore sa fiksnim mrežama u inostranstvu: Andora, Argentina, Australija, Austrija, Belgija, Brazil, Bugarska, Češka, Čile, Danska, Estonija, Francuska, Grčka, Holandija, Island, Italija, Izrael, Japan, Kanada, Kipar,

  10,00 KM/mj

ČESTA PITANJA


Koje su to osnovne prednosti koje pruža D3 - digitalna kablovska televizija?

Digitalna televizija Vam omogućava da TV kanale iz osnovne kablovske ponude pratite u digitalnom kvalitetu zvuka i slike, što znači kristalno jasna slika i savršen ton. Na raspolaganju su Vam i...

Kako da postanem korisnik Telemach kablovske televizije?

Prvi korak koji ćete napraviti je pozivanje našeg Kontakt centra na broj 1360, kako biste provjerili da li na Vašoj adresi postoje tehničke mogućnosti za priključenje na našu mrežu. Upit možete...

Korisnik sam interneta, šta je potrebno da uradim kako bi mogao da koristim Unifi?

Potrebno je da se registrujete na portalu Moj TELEMACH.

Kako mogu da prenesem fiksni broj u Telemach?

Brzo i jednostavno. Usluga prenosa broja je potpuno besplatna, a sama procedura podnošenja zahtjeva je sljedeća. Potrebno je zahtjev za prenos broja u našu mrežu podnesete kod Vašeg operatera i da...

Kako da moj broj bude vidljiv/nevidljiv u javnom telefonskom imeniku?

Promjenu statusa vidljivosti broja u javnom telefonskom imeniku možete izvršiti podnošenjem zahtjeva u nekoj od naših poslovnica ili pozivom na 1360. Samo vlasnik može vršiti promjenu statusa.

Imam kablovsku televiziju u stanu, kako da se prijavim za kablovski Internet?

Kontaktirajte nas kako biste dobili informacije o mogućnosti ove usluge na Vašoj lokaciji. Ukoliko uslovi postoje, u dogovoru sa našim službama utvrdit ćete termin koji Vam odgovara i naši tehničari...

Koliko maksimalno uređaja može da bude „nakačeno“ na jedan Unifi signal u kući?

U istom trenutku maksimalno 5 uređaja (mobilni telefon, laptop, tablet, računar) može imati pristup jednom Unifi signalu u kući.

Koje ste digitalne pakete ponudili?

Za sve naše sadašnje i buduće korisnike, pripemili smo nove unaprijeđene digitalne pakete koji predstavljaju kombinaciju usluga televizije, interneta i fiksne telefonije. Novim paketima korisnici...

POZOVITE NAS

Pozovite naš korisnički centar na broj 1360

POSJETITE NAS

Dobrodošli u naše poslovnice.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mail na info@telemach.co.ba