Aktivirajte Elektronski račun

Olakšajte i ubrzajte primanje svojih računa i smanjenom potrošnjom papira doprinesite očuvanju i unapređenju životne sredine i razvoju ekološke svijesti.

E-račun sadrži sve podatke kao i papirni, a dobivate ga na e-mail koji sami izaberete, gdje god da ste.
Uslugu elektronskog računa aktivirajte na www.mojtelemach.ba ili u nekom od naših korisničkih servisa širom Bosne i Hercegovine.

E-račun je elektronski dokument u .pdf formatu istovjetan papirnom računu koji primate poštom, a koji možete pregledati na Moj Telemach portalu, primati na svoju e-mail adresu. E-račun je dostupan svim privatnim Telemach korisnicima. 
Korisnici koji primaju e-račun putem maila, na Moj Telemach portalu imaju uvid u račun s kojim mogu pratiti svoju potrošnju.

Uslugu e-računa moguće je aktivirati registracijom na Moj Telemach Portalu, putem korisničke podrške na Facebooku, i ostalim društvenim mrežama, na prodajnim mjestima Telemacha ili pozivom na Kontakt centar na broj 1360. Kako biste mogli otvoriti digitalno potpisani dokument u .pdf formatu odnosno e-račun, potrebno je ako već nemate, na računar instalirati Adobe Reader.

Prednost e-računa je i što omogućuje trajno spremanje računa u digitalnom obliku na vašem računaru, izgledom je identičan računu na papiru, a i prikladan za plaćanje internet bankarstvom. Također, idealan za one koji svoje račune plaćaju trajnim nalogom.
Prednosti su očite, potrebno je samo da se registrujete na Moj Telemach portal. 

Aktivirajte se! Sigurni smo da će mnogi slijediti vaš primjer.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije.

POZOVITE NAS

Pozovite naš korisnički centar na broj 1360

POSJETITE NAS

Dobro došli u naše poslovnice.

UKLJUČITE SE

Pratite nas na mrežama: Facebook, Twitter, YouTube i LinkedIn

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mail na info@telemach.co.ba