Obavještenje za korisnike BHB kompanije za područje Tuzle

Poštovani,

Obavještavamo vas, da nadograđujemo vašu postojeću mrežu kako bi vama pružili sve najbolje servise televizije, interneta i telefonije.

Novi programi.

Prva novost, koja vas čeka, su novi lokalni, regionalni, filmski, serijski, zabavni, muzički, sportski, dokumentarni i dječiji TV programi, koje ćemo staviti u vašu postojeću shemu

S obzirom da ćemo mrežu nadograđivati postepeno, obogaćenu shemu nećete moći da vidite svi odjednom.

Prve lokacije na kojima već možete da pratite nove sadržaje i naručujete nove usluge su: Vitez, Novi Travnik i Travnik.

23.2. će u novitetima moći da uživaju i stanovnici sljedećih lokacija: Tuzla, Husino,Lipnica, Šićki, Plane, CrveneNjive, Irac, Miladije, a do kraja mjeseca marta i stanovnici s područjaLukavca i Brčkog.

Kako do programa?

Kada nadogradimo mrežu, na ekranu ćete moći da vidite crnu sliku ili “snijeg”. To znači, da morate pomoću vašeg daljinskog upravljača obaviti pretragu programa i odmah nakog toga ćete moći da uživate u novim sadržajima.

Pored navedenog, dodatno će biti potrebno uraditi restart modema ( što znači da isključite i ponovno uključite iz električne energije).

Poklon za vas.

Poslije obavljene ponovne pretrage programa nećete doći samo do obogaćene analogne programske sheme, nego ćete svi koji imate tehničku mogućnost, 2 mjeseca BESPLATNO dobiti dodatne TV kanale iz osnovne digitalne Telemachove ponude i neke od atraktivnih HD kanala bez ikakve obaveze.

Posebna akcija za vas.

Kako bi nove servise, koje ćemo vam pružiti, dobili pod najboljim uslovima, za vas smo pripremili i posebnu akciju, u kojoj ćete moći uštedjeti i do 269,7 KM. Detaljnije informacije slat ćemo vam posebnim pismom, u narednim danima, tako da ne zaboravite svaki dan provjeriti poštanske sandučiće.

Dodatne informacije

Za više informacije zovite nas na broj 1360, pišite nam na e-mail adresu info@telemach.ba, Facebook profil Telemach BiH ili nas posjetite u Telemachovoj poslovnici uTravniku (Konatur 10 - zgrada Amerikanka) ili postojeće poslovnice BHB-a. Mi ćemo srediti sve ostalo.

Izvinjavamo se za eventualne neprijatnosti za vrijeme nadogradnje mreže i poručujemo vam da se radujemo našoj zajedničkoj priči. Čeka vas još mnogo dobrog.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije.

POZOVITE NAS

Pozovite naš korisnički centar na broj 1360

POSJETITE NAS

Dobro došli u naše poslovnice.

UKLJUČITE SE

Pratite nas na mrežama: Facebook, Twitter, YouTube i LinkedIn

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mail na info@telemach.co.ba