U Gračanici otvoren svečano novi Telemach korisnički centar

U centralnoj urbanoj zoni u Gračanici, na adresi Alije Izetbegovića 29, otvoren je svečano 25. po redu Telemach korisnički centar koji novim korisnicima nudi mogućnost zasnivanja pretplatničkog odnosa za sve usluge, postojećim korisnicima izmirivanje dugovanja bez naknade, te omogućava direktno testiranje savremenih servisa na prezentacijskim pultovima.

"Poslovnica je moderno opremljena sa prijatnim ambijentom i atmosferom u kojoj se primjenjuje koncept neposredne komunikacije sa korisnicima. Građanima Gračanice  pružena je prilika da se na jednom mjestu upoznaju sa najkvalitetnijim telekomunikacijskim uslugama u BiH. Također, mogu da koriste napredne usluge Telemach-a kao što su Duo i Trio Grande paketi, UniFi mreža, D3GO, Unifon, TV unazad i Video Klub. Pozivamo građane Gračanice da nas posjete, ali i uvjere se u kvalitet naših usluga“ - kazao je Kenan Đonko, CMO Telemach kompanije.

Telemach je u Bosni i Hercegovini prisutan u 40-tak općina i gradova i do sada je otvorio 25 poslovnica. U razvoj postojeće infrastrukture Telemach je do sada investirao 110.000.000 eura, a svake naredne godine u razvoj iste dodatno ulaže 15.000.000 eura.

Na usavršavanju servisa,usluga, kao i odnosu prema korisnicima u kompaniji Telemach trenutno radi preko 500 osoba, te još dodatno oko 300 uposlenika u domaćim partnerskim kompanijama koje rade na izgradnji, održavanju, priključivanju usluga, prodaji i marketingu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije.

POZOVITE NAS

Pozovite naš korisnički centar na broj 1360

POSJETITE NAS

Dobro došli u naše poslovnice.

UKLJUČITE SE

Pratite nas na mrežama: Facebook, Twitter, YouTube i LinkedIn

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mail na info@telemach.co.ba