Četiri nova HD kanala - QYOU, Trace Urban, iConcerts i Outdoor Channel

Naša D3 ponuda će od sada biti obogaćena novim kanalima u visokoj rezoluciji (HD) uz još više kvalitetnog sadržaja.

Pored IDJ HD kanala koji je startovao u novembru, dodajemo još četiri nova HD kanala – QYOU, iConcerts,Trace Urban i Outdoor Channel koji će biti dio Telemach programske sheme od 16.1.

Od sada još više zabave za sve ljubitelje dobrog zvuka, zabavnog sadržaja i nesvakidašnjih avantura na četiri nova HD kanala - QYOU, Trace Urban, iConcerts i Outdoor Channel.

Pratite nevjerovatne, inspirativne i zabavne internet video klipove iz svih krajeva svijeta, 24/7 na kanalu QYOU. Genijalne animacije, neotkriveni biseri sa interneta, neprocjenjivi sportski i životni trenuci nalaze se na ovom zabavnom televizijskom kanalu. Pridružite nam se na putovanju kroz uzbudljiv sadržaj interneta iz svih kutaka svijeta, i to bez oglasa!

Trace Urban donosi najnovije hitove i vijesti za sve ljubitelje R&B i hip-hop muzike. Ovaj kanal spaja vrhunske urbane muzičke spotove, ekskluzivne intervjue poznatih ličnosti i originalne informacije vezane za urbanu kulturu - muziku, modu, ples, sport i lifestyle.

Novi kanal sa 100% muzikom uživo - iConcerts daje 100% svirku! Cijeli dan, svaki dan! Gledajte koncerte od najpoznatijih mega zvijezda do najvećih muzičkih legendi našeg vremena, DJ setove na otvorenim festivalima, mitske predstave, dokumentarce iz backstage-a i ekskluzivne intervjue snimljene širom svijeta. Uključite se i uživajte u prvom redu!

Novi kanal koji je dostupan u čak 35 miliona domaćinstava širom svijeta od sada je na raspolaganju i korisnicima Telemach-a. Outdoor Channel će zavoljeti svi pravi ljubitelji aktivnosti na otvorenom, od lova i ribolova, preko off-road vožnji u divljini i nesvakidašnjih avantura.

Outdoor Channel vodi gledaoce kroz iskustva svjetski poznatih ličnosti. Hit emisije na novom HD kanalu su "Monster Fish", koja predstavlja potragu za najvećim vodenim stvorenjima na planeti, zatim "Adventures Abroad" koja nam donosi najnevjerovatnije priče iz svijeta lova, kao i "Savage Wild", emisija koji vodi gledaoce kroz neke od najopasnijih mjesta na svijetu, u potrazi za smrtonosnim predatorima.

Kanal QYOU dostupan je u HD paketu na poziciji 343, iConcerts u HD paketu na poziciji 344, dok je Trace Urban dostupan u D3 Start i HD paketu na poziciji 341, a Outdoor Channel u D3 Proširenom i HD paketu na poziciji 342.

U isto vrijeme, HBO i Cinemax kanali nalazit će se isključivo u HD verzijama. HBO+1 i HBO +2 kanali  više neće biti dostupni u shemi, a svi korisnicima navedenih paketa bit će dostupna funkcija TV unazad.

Uz ovaj broj HD kanala, još jednom potvrđujemo poziciju najveće HD platforme u zemlji sa ubjedljivo najvećim izborom kanala u visokoj rezoluciji (HD).

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije.

POZOVITE NAS

Pozovite naš korisnički centar na broj 1360

POSJETITE NAS

Dobro došli u naše poslovnice.

UKLJUČITE SE

Pratite nas na mrežama: Facebook, Twitter, YouTube i LinkedIn

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mail na info@telemach.co.ba