Obavještenje o puštanju signala – područje Mrkonjić Grad

Poštovani korisnici,

Kako smo vas već do sada i obavijestili, kompanija BHB udružila se sa kompanijom Telemach čime ste postali dijelom Telemach porodice, s mogućnošću pristupa najsavremenijim uslugama iz ove oblasti. S tim u vezi, u svrhu ujednačavanja ponude usluga kompanije BHB i kompanije Telemach u toku su radovi na rekonstrukciji mreže. Rekonstrukcija mreže, koja obuhvata područje Mrkonjić Grada planirana je za srijedu 18.1.2017. godine.

Na tome području korisnici će moći uživati u novim lokalnim, regionalnim, filmskim, serijskim, zabavnim, muzičkim, sportskim, dokumentarnim i dječijim TV programima, koje ćemo ubaciti u postojeću shemu.

Kako do kanala ?
Kad nadogradimo mrežu, na ekranu ćete vidjeti crnu sliku ili “snijeg”. To znači da trebate uz pomoć vašeg daljinskog upravljača ponovo obaviti pretragu kanala i odmah nakon toga ćete moći da uživate u novim sadržajima.

Kompanija BHB će udruženo sa kompanijom Telemach, u narednom periodu pretplatnicima učiniti dostupnim i mnoge druge benefite i servise sa kojima će cjelokupna ponuda biti značajno unaprijeđena. Ono što posebno ističemo jeste ponuda novih paketa DUO i TRIO GRANDE, koje predstavljaju kombinaciju usluge digitalne televizije, interneta i fiksne telefonije. Pozivamo vas da iskoristite pogodnosti naše aktuelne akcije na DUO i TRIO paketima.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije.

POZOVITE NAS

Pozovite naš korisnički centar na broj 1360

POSJETITE NAS

Dobro došli u naše poslovnice.

UKLJUČITE SE

Pratite nas na mrežama: Facebook, Twitter, YouTube i LinkedIn

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mail na info@telemach.co.ba