Fight Channel već u osnovnoj TV ponudi

Sinonim za borilački sport u regionu, specijalizovani kanal Fight Channel, postao je dio kompanije United Media koja širi svoj portofolio najatraktivnijih sportskih kanala. Pored najgledanijih Sport Klub kanala, sada je tu i Fight Channel, sa novom sezonom UFC–a.

Zahvaljujući dvogodišnjem ugovoru sa ovom najbrže rastućom borilačkom organizacijom na svijetu, gledaoci Fight Channel-a bit će u prilici da prate sve UFC borbe, ukupno više od 40 događaja uživo na godišnjem nivou. Kao glavni promoter MMA borbi, UFC preko 20 godina okuplja najviše rangirane zvijezde ovog sporta i puni najveće svjetske arene i stadione.

24h program Fight Channel-a obuhvata i više od 100 spektakala uživo godišnje drugih prestižnih borilačkih organizacija među kojima su i Bellator, Glory World Series, FFC i drugi. Kanal također raspolaže bogatom arhivom legendarnih takmičenja kao što su It's Showtime, King of the Cage i Cage Rage. Osim svjetskih događaja, promoviše i razvija domaću i regionalnu borilačku scenu i pruža edukativni sadržaj kroz mnogobrojne dokumentarne filmove.  Osnovan prije 6 godina, Fight Channel je po svom sadržaju jedinstven u Europi, a jedan je od tek nekoliko sličnih kanala u svijetu. „Veoma sam sretan što sa ovom akvizicijom dobijamo snagu United Media-e da Fight Channel, koji već sada nema konkurenciju u Europi, plasiramo i na svjetsko tržište gdje će zasigurno postati jedan od vodećih kanala ovog žanra,“ rekao je Orsat Zovko, direktor Fight Channel-a.  

„Uz kanale N1, Cinemania, Lov i ribolov, Grand, Ultra, Mini Ultra, Bambino, Orlando i lepezu sportskih kanala Sport Kluba, svoju ponudu sada obogaćujemo prestižnim kanalom u oblasti borilačkih sportova. Kao dio naše regionalne kompanije, Fight Channel će imati finansijsku podršku za dodatna ulaganja u kanal, ujedno i priliku da proširi poslovanje atraktivnim prenosima uživo i vanvremenskim arhivskim sadržajima,“ izjavila je Aleksandra Subotić, direktor kompanije United Media.

Gledajte Fight Channel na poziciji 217 ili putem D3GO.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije.

POZOVITE NAS

Pozovite naš korisnički centar na broj 1360

POSJETITE NAS

Dobro došli u naše poslovnice.

UKLJUČITE SE

Pratite nas na mrežama: Facebook, Twitter, YouTube i LinkedIn

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mail na info@telemach.co.ba