OPĆENITO✓ Naručiti online novi paket usluga
✓ Aktivirati nove TV pakete ili Video klub kataloge iz naše ponude
✓ Provjeriti sve najnovije vijesti i izmjene vezano za rad naših servisa ili poslovnica u sekciji Podrška
✓Postaviti pitanje u predefinisanoj kontakt formi ( o uslugama, radnom vremenu...) Više ovdje.

✓ Aktivirati dodatne TV pakete iz naše ponude
✓ Dokupiti dodatne Video klub kataloge
✓ Provjerite status zakupljenog sadržaja paketa
✓ Upravljati svojim uređajima koji su registrovani na EON mobilnu aplikaciju ili EON Smart TV aplikaciju
✓ Provjeriti potrošnju UNIFI servisa
✓ Izvršiti pregled računa, uplata ili aktuelnih narudžbi
✓ Aktivirati elektronski račun

✓ Telemach račune možete plaćati u svim bankama i poštama bilo gdje u Bosni i Hercegovini (u okviru propisanog radnog vremena za vrijeme trajanja stanja nesreće izazvane Korona pandemijom), mada vam mi toplo preproučujemo da radi vaše bezbjednosti koristite usluge elektronskog bankarstva.
✓ Još uvijek nemate nemate aktivnu uslugu e-računa? Aktivirajte ga čim prije!
✓ Koristeći e-račun, na lak i jednostavan način dobijate mjesečni račun na vašu e-mail adresu, a istovremeno i pokazujete društvenu odgovornost prema zaštiti životne okoline
✓ Za više informacija i aktivaciju e-računa posjetite www.mojtelemach.ba
✓ Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na Kontakt centar 1360, ili pošaljite e-mail na info@telemach.ba ili nam pišite putem kontakt forme. Pored ovih, tu su svakako i drugi kanali komunikacije sa Telemach-om svi dostupni 24 sata dnevno: Facebook i Instagram putem kojih ćete biti u toku sa svim našim najvažnijim novostima.


FIKSNE USLUGE✓Otključali smo sve kanale za koje smo mogli da obezbijedimo saglasnost. Kanali koji nisu otključani su HBO/Cinemax i kanali iz paketa Zadruga.

✓ Mi smo sa vama i u lijepim i u ružnim trenucima i u želji da vam olakšamo ove trenutke otključali smo sljedeće Video kKlub kataloge koji vam donose najnovije serije i filmove: Nova S, Pikaboo Play, Vavoom Play, AXN, ABC Studios, History/C&I, Epic Drama, Minimax, Pickbox NOW, NG+, My Baby TV, CineStar Premiere Plus, Hopster i Zauder. Video klub katalozi koji nisu otključani u promociji su HBO OD katalog i bindž katalog Ubice 4.


PLAĆANJE U SLUČAJU ZATVARANJA TELEMACH POSLOVNICAPreporučujemo vam da platite vaš račun na jedan od sljedećih načina:
✓ Korištenjem usluge „Plati račun-e“ za Telemach korisnike koji imaju otvoren račun u Sparkasse Bank
✓ Korištenjem usluge„ E-uplatnice“ za Telemach korisnike koji imaju otvoren račun u UniCredit Bank i aktivnu uslugu mobilnog bankarstva
✓ korištenjem usluge elektronskog bankarstva kod vaše odabrane banke
✓ Telemach račune možete plaćati u svim bankama i poštama bilo gdje u Bosni i Hercegovini, u okviru propisanog radnog vremena za vrijeme trajanja stanja nesreće izazvane Korona pandemijom.Za ostala često postavljanja pitanja pogledaj linkove ispod: