GLEDAJTE ONO ŠTO VAS NAJVIŠE INTERESUJE!

Odaberite dodatne TV pakete i uživajte u selekciji dokumentarnih filmova, blokbastera, serija za pamćenje, sportskih i informativnih sadržaja.

HBO Premium Paket

Najbogatija HBO ponuda - 5 kanala iz HBO i Cinemax ponude, plus HBO GO. HBO Premium paket je uključen u ponudu TRIO GRANDE PREMIUM, DUO NET GRANDE EXTRA i DUO TEL GRANDE EXTRA paketa.

+ Od 12 ,00 KM /mjesec

HBO paket

Vrhunska ponuda HBO filmova i serija za prave ljubitelje filmskog TV programa. Gledajte svjetske hitove, odmah nakon premijere, bez reklama. Paket uključuje HBO HD, HBO 2 HD i HBO 3 HD

+ Od 8 ,00 KM /mjesec

CINESTAR PREMIERE HD

CineStar TV Premiere 1 i 2 pružaju odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja u HD rezoluciji - najveće holivudske hitove, najatraktivnije filmske naslove evropske kinematografije, ekskluzivne emisije i odlične serije.

+ Od 8 ,00 KM /mjesec

Cinemax paket

Za ljubitelje autorskih, angažovanih, niskobudžetnih, nagrađivanih filmova i filmskih klasika. Paket uključuje CINEMAX HD i CINEMAX 2 HD. Uživajte u filmovima, bez reklama.

+ Od 4 ,00 KM /mjesec

HD paket

Najveći izbor HD kanala u zemlji. Iskoristite sve prednosti svog modernog televizora i uživajte u zabavnim, filmskim, sportskim, dječjim i muzičkim kanalima.

+ Od 8 ,00 KM /mjesec

Arena Sport HD paket

Za prave ljubitelje sporta - vrhunski sportski sadržaj na jednom mjestu u HD rezoluciji. Paket sadrži: AS1 (HD), AS2 (HD), AS3 (HD), AS4 (HD). Uživajte u utakmicama, mečevima i sportskim programima u vrhunskoj HD rezoluciji.

+ Od 6 ,00 KM /mjesec

Arena Sport paket

Za prave ljubitelje sporta - vrhunski sportski sadržaj na jednom mjestu. Paket sadrži: AS1, AS2, AS3, AS4. Uživajte u utakmicama, mečevima i sportskim programima.

+ Od 4 ,00 KM /mjesec

ČESTA PITANJA


Nestala mi je slika. Šta treba da uradim?

Provjerite da li ste izmirili sve svoje obaveze. Ukoliko ste isključeni zbog neplaćenih računa, potrebno je izmiriti zaostale obaveze, kao i iznos ponovne montaže. Ako to nije slučaj, pozovite...

Šta mi omogućava elektronski programski vodič (EPG)?

Za sve kanale iz D3 ponude, imate mogućnost da jednostavno pratite programsku shemu i to za 7 dana unaprijed. Dostupan Vam je kratak opis emisija i memorisanje emisija koje želite da pogledate.

Moji podaci na Vašoj uplatnici nisu ispravni...

Ako je u pitanju ime i prezime vlasnika stana, potrebno je da dostavite na uvid dokaz o vlasništvu stana, a za ostale izmjene dovoljno je da znate Vaš broj ugovora i da kontaktirate naš Kontakt...

Postoji li opcija privremenog isključenja i na koji period?

Ne, ne postoji opcija privremenog isključenja kod D3i usluge.

Krči mi ton. Kako da otklonim kvar?

Krčanje i zujanje kanala se može javiti ako pri memorisanju kanala niste podesili sistem za zvuk na PAL BG ili samo BG, zavisno od marke TV aparata. Postoji mogućnost da morate podesiti ton na...

Koje ste digitalne pakete ponudili?

Za sve naše sadašnje i buduće korisnike, pripemili smo nove unaprijeđene digitalne pakete koji predstavljaju kombinaciju usluga televizije, interneta i fiksne telefonije. Novim paketima korisnici...

Želio bih da se pretplatim na Prošireni paket, ali ne znam mogu li zaključati dio programa tako da ne bude uvijek vidljiv.

Naravno. Prilikom instalacije od našeg osoblja ćete dobiti PIN kod koji omogućava da neke kanale blokirate. Deblokada odnosno gledanje će biti moguće samo kada se unese PIN kod.

Zašto se zatamnjuju kanali?

Kablovski operateri su dužni da na zahtjev imaoca prava ili emitera - televizije koja otkupi ekskluzivna prava za emitovanje određenog sportskog događaja za teritoriju Bosne i...

Korisnički servis

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije.

POZOVITE NAS

Pozovite naš korisnički centar na broj 1360

POSJETITE NAS

Dobro došli u naše poslovnice.

UKLJUČITE SE

Pratite nas na mrežama: Facebook, Twitter, YouTube i LinkedIn

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mail na info@telemach.co.ba