• Do 5 personalizovanih profila
  • Istovremeno na 3 uređaja
  • Najkvalitetniji surround zvuk
  • Preuzmi dok si u pokretu

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA

HBO Max je potpuno nova aplikacija koja ti po prvi put na jednom mjestu donosi najbolje sadržaje produkcija Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i još mnogo toga.

Od 8.3. preuzmite aplikaciju HBO Max sa svog app store-a. Na portalu MojTelemach u okviru opcije Televizija, u sekciji HBO Max pronađite jedinstveni aktivacioni kod. Registrujte svoju HBO Max aplikaciju odabirom operatera Telemach i unosom koda sa MojTelemach portala. Popunite formular i završite registraciju. Svi korisnici koji su imali aktivan HBO GO, moći će od 8.3. da preuzmu HBO Max aplikaciju sa svog app store-a i uloguju se istim podacima kao za HBO GO.

HBO Max je dio HBO Premium paketa, koji je uključen u EON Premium, EON Premium Duo i EON Premium TV paket. HBO Premium paket mogu da aktiviraju svi Telemach korisnici po cijeni od 12 KM mjesečno putem MojTelemach portala, kontakt centra ili na prodajnom mjestu. Nakon aktivacije HBO Premium paketa, potrebno je da preko svog app store-a preuzmete HBO Max aplikaciju i ulogujete se na MojTelemach portal.

HBO Max nema sadržaj koji je zaštićen PIN kodom, ali se može kreirati po profilu. Ovaj PIN nije sinhronizovan sa EON PIN-om. Također, može se kreirati i dječiji profil, a dječiji profili zahtjevaju unos PIN-a za napuštanje profila

Za HD rezoluciju do 8,5 Mbps i za HD 4K do 24 Mbps

HBO Max možete koristiti na do 5 personalizovanih profila, na tri uređaja istovremeno – TV, telefonu, tabletu ili računaru, i to uz najkvalitetniji surround zvuk – Dolby Atmos.

Da, HBO Max će biti dostupan od 8.3. i na EON Smart Box-u uz prethodno preuzimanje aplikacije sa Google Play Store-a.

Da. U okviru HBO Premium paketa dostupna su, kao i do sada, tri HBO i dva Cinemax TV kanala u HD rezoluciji, HBO OD i HBO Max, koji od 8.3. zamjenjuje HBO GO.