Pronađi omiljenu operu, gledaj klasike kao što je Čarobna Frula iz Kraljevske Opere, ili možda ipak izaberi nešto moderno i inovativno poput Uploada iz prestižnog Danskog Nacionalnog Pozorišta. Sve je tu.

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA

Marquee TV je globalna streaming platforma koja donosi najbolje iz svijeta umjetnosti (balet, teatar, opera, muzika, dokumentarci), koja je od sada dostupna Telemach korisnicima putem EON platforme u EON Video klubu.

Ukoliko si korisnik EON Premium EON Premium Duo paketa, EON Premium TV paketa ili Total TV Premium paketa, Marquee TV Video klub katalog je uključen u cijenu tvog paketa.

Ukoliko si već korisnik EON Full, EON Full Duo ili EON Full TV paketa Marquee TV Video klub katalog je dostupan uz ugovornu obavezu. Nakon isteka obavezne ugovorne obaveze, usluga će automatski biti deaktivirana. Sve što je potrebno jeste potpis nove ugovorne obaveze na 24 mjeseca i usluga će automatski biti ponovno aktivirana.

Da, Marquee TV Video klub katalog je dostupan tokom obavezne ugovorne obaveze za sve korisnike EON Full, EON Full Duo ili EON TV paketa.

Sve što je potrebno jeste da posjetiš SC portal Moj Telemach i u sekciji Televizija/Marquee TV, klikneš na dugme za aktivaciju odnosno kupovinu Marquee TV Video Klub paketa, pozivom na Kontakt centar 1360 ili u nekom od prodajnih mjesta po cijeni od 16,90KM mjesečno.

Da, svi korisnici Telemach, Total TV i EON van Telemach mreže platformi mogu aktivirati Marquee TV Video Klub katalog.

Da, tokom trajanja ugovorne obaveze, a uz potpis nove ugovorne obaveze usluga će automatski biti ponovno dostupna.

U ovom slučaju, katalog će biti dostupan samo kao Add On, tj. nakon isteka UO Marquee TV Video Klub katalog bit će automatski deaktiviran i korisnik će moći da nastavi da ga koristi kroz kupovinu Add On-a, ili uz obnovu ugovorne obaveze.

Cijena koju će korisnik platiti i koja je iskazana na mjesečnom računu koriguje se proporcionalno broju dana korištenja u odnosu na datum aktivacije.

Unutar obračunskog perioda, moguće je samo jednom aktivirati, deaktivirati Marquee TV Video Klub katalog.