Da li dobijam besplatne minute uz uslugu telefonije?


Kao korisnik opcije standardne fiksne telefonije svakog obračunskog perioda na rasplaganju imaš neograničen broj besplatnih minuta za razgovore unutar Telemach mreže u Bosni i Hercegovini, Telemach Slovenije , Total TV Hrvatska i SBB u Srbiji kao i 100 minuta prema svim fiksnim brojevima u međunarodnom saobraćaju.
Ukoliko si se odlučio za uslugu fiksne telefonije u okviru nekog od Duo i Trio Grande paketa,u zavisnosti od paketa , na raspolaganju ti je 1500 min. prema svim fiksnim brojevima u Bosni i Hercegovini besplatno (u svakom paketu ), 100 ili 200 minuta prema fiksnim brojevima u međunarodnom saobraćaju, i 30 ili 50 minuta prema mobilnim brojevima,kao i neograničen broj besplatnih minuta za razgovore unutar Telemach mreže u Bosni i Hercegovini, Telemach Slovenije , Total TV Hrvatska i SBB u Srbiji.
Kada se besplatne minute iz paketa potroše, tarifiranje se vrši po važećem cjenovniku.

U mjesecu kada ti je aktivirana usluga fiksne telefonije dobijaš besplatne minute proporcionalno broju dana aktivacije (od dana aktivacije do posljednjeg dana u mjesecu). Svakog mjeseca dobijaš nove besplatne minute, a ako ih ne potrošiš u jednom obračunskom periodu, ne možeš ih prenijeti u drugi.

Podijeli: