Da li mogu da gledam televiziju na više TV aparata?


Kanale iz osnovne analogne ponude možeš gledati na tri televizora po jednom priključku usluge osnovne kablovske televizije,u okviru jedne mjesečne pretplate.

Ako želiš da gledaš digitalnu televiziju na više televizora dostupna ti je usluga rente digitalnog D3 prijemnika. Rentani D3 digitalni prijemnik podrazumijeva dodatni D3 digitalni uređaj na korištenje, pored onog kojeg dobiješ na korištenje uz osnovnu D3 pretplatu. D3 digitalni paket koji će biti aktivan na rentanom D3 digitalnom prijemniku je isti paket koji je aktiviran na osnovnoj D3 pretplati. Maximalan broj dodatnih D3 digitalnih prijemnika po Pretplatničkom Ugovoru je 2 (dva).Cijena mjesečne rente dodatnog D3 prijemnika zavisit će od vrste resivera za koju se odlučiš.

Za priključenje digitalne televizije neophodno je da postoji priključak osnovne analogne kablovske televizije odnosno sproveden osnovni signal do svakog televizora.

Digitalna televizija ti omogućava gledanje preko 220 digitalnih kanala, od toga 46  kanala u HD rezoluciji i korištenje dodatnih usluga TV unazad 72h i VOD.

Podijeli: