Da li mogu da imam 2 broja telefona?


U Telemach mrežu možeš prenijeti  do dva fiksna broja u okviru jednog priključka na osnovnu analognu televiziju. Za drugi telefonski broj neophodno je da aktiviraš dodatnu telefonsku liniju. U tom slučaju podnosiš  zahtjev za svaki broj koji prenosiš , a usluga prenosa broja je potpuno besplatna. Za priključenje usluge fiksne telefonije, potrebno je da postoji priključak osnovne kablovske i možeš koristiti do dvije telefonske linije. Zahtjev možeš podnijeti na našem sajtu, dolaskom u poslovnicu ili pozivanjem Kontakt centra na 1360.

Kada naša ekipa dođe da priključi uslugu potrebno je da priložiš:

  • Ličnu kartu
  • Dokaz o vlasništvu nekrenine ukoliko si vlasnik (neki račun od komunalija,kupoprodajni ugovor),a ukoliko si podstanar račun za komunalne usluge na adresi na kojoj se vrši priključenje i pismena saglasnost vlasnika objekta nije potrebno da je ovjerena samo je potrebno da vlasnik napiše broj lične karte i svoj potpis.

Možeš dobiti i drugi Telemach telefonski broj, a prijavu za drugu telefonsku liniju, podnosiš putem telefona, e mail-a [email protected]  ili u poslovnici. Priključna taksa se naplaćuje po važećem cjenovniku na slici ispod, a povezivanje drugog telefonskog aparata vrši se na istom modemu pored prve linije.

Cjenovnik za drugu telefonsku liniju

Moguće je prijaviti  dodatak za drugu telefonsku liniju:

FLAT BIH

Podijeli: