Da li mogu da preselim uslugu kablovkse televizije?


Ukoliko se ugovor za uslugu osnovne kablovske televizije vodi na tvoje ime, možeš je preseliti na drugu adresu, uz prethodnu provjeru tehničkih mogućnosti priključenja na Telemach mrežu. Provjeru vršiš podnošenjem jednostavnog zahtjeva na našem sajtu , putem e-mail adrese [email protected]  ili nas pozovi na broj 1360.

Ako je priključenje moguće izvršiti, zahtjev za preseljenje usluge kablovske televizije možeš podnijeti u našem Korisničkom servisu. Potrebno je da budu izmirene dospjele obaveze na staroj adresi.

Nakon prijave možeš očekivati poziv od naše tehničke službe koja će zakazati termin instalacije.

Kada instalater dođe da priključi uslugu potrebno je da priložiš:

  • Ličnu kartu
  • Dokaz o vlasništvu nekrenine ukoliko si vlasnik (neki račun od komunalija,kupoprodajni ugovor),a ukoliko si podstanar račun za komunalne usluge na adresi na kojoj se vrši priključenje i pismena saglasnost vlasnika objekta nije potrebno da je ovjerena samo je potrebno da vlasnik napiše broj lične karte i svoj potpis.

Uz preseljenje kablovske televizije možeš preseliti i sve ostale naše kablovske usluge.

Ako na novoj adresi ne postoje tehničke mogućnosti za priključenje kablovskih usluga, možeš se opredjeliti za Total TV. Predlažemo ti da pogledaš aktuelne ponude i akcije ovdje.

Podijeli: