Da li mogu da uvedem uslugu fiksne telefonije?


Telemach fiksna telefonija ti omogućava pozivanje i prijem poziva svih fiksnih i mobilnih brojeva, u svim mrežama u zemlji i svijetu, po veoma povoljnim uslovima, uz čist i besprijekoran zvuk.

Na raspolaganju su ti i besplatne napredne funkcije (poziv na čekanju, prezentacija broja pozivatelja, brzo biranje i preusmjeravanje poziva), kao i telefonski dodaci (Flat BiH, 30 minuta prema svim mobilnim mrežama, 100/200 minuta prema fiksnim brojevima u inostranstvu, Flat HR&SLO,Flat SRB&CG) koji ti donose uštedu prilikom pozivanja određenih destinacija.

I kao podstanar možeš priključiti uslugu fiksne telefoniju na svoje ime uz pismenu saglasnost vlasnika nekretnine nije potrebno da je ovjerena samo je potrebno da vlasnik napiše broj lične karte i svoj potpis,kao i dokaz o vlasništvu.

Za priključenje usluge fiksne telefonije, potrebno je da na adresi postoji Telemach mreža. Ako je nema, možeš se prijaviti putem sajta , na [email protected]  ili pozivanjem broja 1360. Na isti način se vrši i prijava za priključenje fiksne telefonije.

Kada naša ekipa dođe da priključi uslugu , na uvid prilažeš:

  • Ličnu kartu
  • Dokaz o vlasništvu nekretnine ukoliko si vlasnik (neki račun od komunalija,kupoprodajni ugovor),a ukoliko si podstanar račun za komunalne usluge na adresi na kojoj se vrši priključenje i pismena saglasnost vlasnika objekta nije potrebno da je ovjerena samo je potrebno da vlasnik napiše broj lične karte i svoj potpis.

Prilikom podnošenja zahtjeva za priključenje možeš odabrati da dobiješ novi Telemachov  broj ili da potpuno besplatno preneseš svoj broj iz druge mreže.

Podijeli: