Kako da postanem korisnik digitalne televizije ako sam vlasnik?


Digitalna televizija ti omogućava gledanje preko 220 kanala, od toga 46 kanala u HD rezoluciji i korištenje dodatnih usluga TV unazad 72h i VOD.

Za priključenje digitalne televizije neophodno je da na adresi postoji priključak osnovne kablovske televizije.

Zahtjev možeš podnijeti na našoj web stranici, e-mail adrese [email protected],  putem broja telefona 1360 ili lično u našem Korisničkom servisu. Nakon što se prijaviš za priključenje možeš očekivati poziv našeg instalatera u vezi zakazivanja termina instalacije. Ugovor potpisuješ prilikom priključenja usluge i potrebno je da priložiš na uvid ličnu kartu i račun za komunalne usluge ili drugi dokaz o vlasništvu nekretnine.

Za praćenje digitalnih kanala na više televizora dostupna ti je usluga renta digitalnog resivera. Renta digitalnog resivera  ti omogućava da na više televizora pratiš kanala iz svog paketa, istovremeno svako može da gleda program koji želi i koristiš napredne servise (VOD, Tv unazad 72h). Kako bi se izvršilo priključenje, potrebno je da postoji priključak osnovne kablovske televizije, odnosno sproveden osnovni signal do svakog tv aparata.

Podijeli: